Familierecht

Bij een echtscheiding komt veel kijken, met name als er kinderen in het spel zijn. Van een voorlopige voorziening tot aan de inschrijving van de echtscheiding en alles er tussen in. Een hoop zaken zullen geregeld dienen te worden en goede bijstand van een juridische deskundige is daarbij veelal essentieel. Als u gaat scheiden kunt u zowel alleen als samen met uw (ex) partner bij ons terecht.
Wij van LANS Advocaten informeren u over uw rechten en plichten in uw situatie en wij vertellen u wat de juridische mogelijkheden zijn. Dit geldt niet alleen bij een echtscheiding, maar ook als u samenleeft en uit elkaar gaat moeten er veel zaken geregeld worden. Ook in die situatie kunt u bij ons terecht.

Hieronder leest u enkele voorbeelden van zaken die bij het uit elkaar gaan geregeld dienen te worden en waarbij het essentieel is om deskundige juridische bijstand in te schakelen:

  • Gezag en omgang (waaronder het opstellen van een ouderschapsplan);
  • Kinder- en partneralimentatie;
  • Vermogensrechtelijke afwikkeling/boedelscheiding
    (waaronder het opstellen van een convenant).

 

Ook nadat u uit elkaar of gescheiden bent kan er na verloop van tijd een wijziging in uw persoonlijke situatie zijn als gevolg waarvan u de partner- of kinderalimentatie of de omgangsregeling gewijzigd wilt hebben. In dat geval is het raadzaam een advocaat te vragen om de mogelijkheden daartoe te beoordelen. Ook hierbij kunnen de specialisten van LANS advocaten u adviseren en bijstaan.

HEEFT U VRAGEN OVER EEN JURIDISCH PROBLEEM?