Advocaten

Aan het kantoor van LANS Advocaten zijn momenteel drie advocaten verbonden. Alle advocaten hebben ruime ervaring in de advocatuur en beheersen daardoor alle kneepjes van het vak. Kwalitatief hoogstaande rechtsbijstand is voor de cliënt van groot belang. Om die reden hebben de advocaten zich door de jaren heen gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Binnen ons team treft u dus een gespecialiseerde advocaat en niet een advocaat die van alles een beetje weet. Op die manier weet het team van LANS Advocaten rechtsbijstand te verlenen van hoge kwaliteit. Door de verschillende specialismen van de vier advocaten te bundelen is er een team ontstaan die in staat is om u vrijwel bij elk rechtsprobleem te helpen. Mocht u een rechtsprobleem hebben waar wij niet in voorzien, dan biedt het uitgebreide juridische netwerk van onze advocaten vaak uitkomst en zijn wij in staat u te geleiden naar een voor u geschikte advocaat waar ons kantoor mee samenwerkt.

Momenteel maken de volgende advocaten onderdeel uit van ons team:

Mr. V.T.E. Kuijpers (Victor)

Sinds januari 2003 is Victor Kuijpers werkzaam als advocaat en met name gespecialiseerd in het personen- en familierecht, algemeen civielrecht, erfrecht en strafrecht. Daarnaast is hij ADR specialist (mediator). Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij conflictpartijen onder begeleiding van de neutrale mediator tot een oplossing komen. In beginsel is mediation toepasbaar bij iedere vorm van conflict.

Vanaf 1 januari 2015 is Victor Kuijpers als partner verbonden aan LANS Advocaten in Capelle aan den IJssel.

Mr. G.H. Amstelveen (Graciëla)

Sinds 2007 is Graciëla Amstelveen advocaat, met name gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Hieronder vallen onder andere ontslagzaken, loonvorderingen en arbeidsongeschiktheidszaken, ziektewet, WW en WIA. Als advocaat is Graciëla Amstelveen zeer begaan met haar cliënten en toont zij een enorme betrokkenheid. Zij is realistisch en duidelijk zodat de verwachtingen altijd helder zijn. Graciëla Amstelveen is zonder twijfel een goede sparringspartner voor de ZZP-er, en MKB organisaties.

Sinds januari 2013 is Graciëla Amstelveen partner bij LANS advocaten.

HEEFT U VRAGEN OVER EEN JURIDISCH PROBLEEM?